Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

10.990 Ft
8.790 Ft
Internetes kedvezmény: 20%
Menny.:db

Anekke Contemporary Nagare, 3 részes női pénztárca

Kívánságlistára teszem
10.990 Ft
8.790 Ft
Internetes kedvezmény: 20%

Anekke Contemporary Nagare Kollekció pénztárcája.  Az őszi- téli szezon most a japán művészetről szól az Anekké-nél, a kortárs és a modern művészet ihlete a kollekció új darabjait. Az egyediség kifejezésének kelléke lett az Anekke. A Nagare mintázatokat a japán patak szó ihlette, vagyis a mozgás, dolgok amik inspirálták az alkotót.  Ez a közepes méretű női pénztárca három rekeszes, ezeket a rekeszeket egy cipzár nyitja. Belseje textillel bélelt, nyomott mintás. mintázatával a külső dizájnt követi. Csodás fémes márkajelzések, aprólékos finom hímzések és a grafika teszik egyedivé.

Cikkszám: 37819-015
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:db
Mindent raktárról szállítunk

Mindent raktárról szállítunk
1-2 munkanap alatt

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

Az Anekke Contemporary kollekciót a japán kortárs, modern művészet ihlette, ahol megjelenik a japánra jellemző modernség és tradíció őrzés egyaránt. A dizájnt a sötét színek jellemzik, a grafikában megjelenik a nagyváros, az írásmód és persze Anekke. Az aprólékos kidolgozás természetesen nem marad el. Légy te is egyedi és különleges, szerezz be egy Anekke kollekció egyik darabját, még ma.
Márka Anekke
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére