Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

28.490 Ft
22.790 Ft
Internetes kedvezmény: 20%
Menny.:db

Anekke Shoen, női válltáska

Kívánságlistára teszem
28.490 Ft
22.790 Ft
Internetes kedvezmény: 20%

Anekke Shoen kollekció női válltáskája. A táskát a japán kortárs stílus ihlette, a szokásos részletgazdag hímzések és nyomatok teszik még különlegesebbé, mint amilyen te is vagy. Egy rekesszel rendelkezik, mely cipzárral nyitható. Belső rekeszében helyezkednek el a belső zsebek, nyitottak és cipzárosak egyaránt. Hátul helyt kapott még egy praktikus cipzáras zseb lakáskulcsnak, papirzsebkendőnek például. Kézben, és vállon egyaránt vihetjük, vállpántja lecsatolható, kézi fogója fix, különleges láncos. Külső díszként egy kulcstartót is találunk, melyet a táskán hagyva is használhatunk, a dizájn részeként. Anyaga műbőr. Csempész a hétköznapokba egy leheletnyi művészetet!

Cikkszám: 37712-145
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:db
Mindent raktárról szállítunk

Mindent raktárról szállítunk
1-2 munkanap alatt

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

Az Anekke Shōen mintázat tisztelgés Uemura Shōen japán festő előtt. Ezt a művészt a japán művésznők anyjának tartják, hiszen sikerült női hivatássá tennie a festészetet akkoriban, amikor a nők nem festhettek hivatásszerűen. A mintázat az ihletet jeleníti meg, jellemzőek a csillámos, metálos árnyalatok a termékeken és egy japán nyelvű üzenet, az "ikigai" ( a lét oka).
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Hasonló termékek

Az oldal tetejére