Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Belmil és ARS UNA

Az általunk forgalmazott összes iskolatáska ergonómiai hátkialakításának köszönhetően a legjobb választás kisiskolások számára. Ennek eredménye képpen megóvja gyermeke testtartását, a terhelés nagy részét leveszi válláról, és könnyebbség érzetet ad.

iskolatáskáink anatómiailag és ortopédiailag is kiválóak. Ezt orvosok és gyógytornászok számos gyermek részvételével vizsgálták, és egyértelműen bizonyították, hogy a hátizsákok speciális kialakítása csökkentette a vállak és a gerinc terhelését.

Dr. Mészáros Tamás  Szegedi Orvostudományi Egyetem ortopéd professzor ajánlásával.

 

 

Ezen kívül forgalmazzuk még az ARS UNA iskolatáskáit, ami hasonlóan jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az ARS UNA cég 1990. óta működő magyar vállalkozás, és mára már a magyarországi iskolaszer piac meghatározó szereplőjévé vált.

Nemzetközi és saját tervezésű designnak köszönhetően termékkínálatuk igen széles.Nagy figyelmet fordítanak az egészségvédelemre.Ennek köszönhetően iskolatáskái  speciális formatervezésűek, gerinckímélő hát-és vállkialakításuk van. Kulacsaik BPA* mentes műanyagból készülnek, ezzel is védve gyermekeink egészségét.

   * BPA az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag.Különböző kutatások mára kimutatták, hogy károsan befolyásolja az emberi agy, és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták kialakulását.

 

Általunk forgalmazott iskolatáskák kiemelkedő tulajdonságai  

  • ergonómiai hátkialakítás
  • rendkívül könnyű súly   0,9-1,1 kg
  • merevített váz, osztott belső
  • szivacsozott, jó légáteresztő váll és hátkialakítás
  • erős, jól tisztítható műanyag talp
  • vízálló anyag
  • fényvisszaverők
  • 2 év garancia                             


 

 

Ha további hasznos információkat szeretne megtudni olvassa el vásárlási tanácsainkat!   smiley yes

 

Az oldal tetejére