Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Segítség iskolatáska választáshoz kisiskolásoknak

Segítség iskolatáska választáshoz kisiskolásoknak

Tudom, milyen nehéz a megfelelő iskolatáska kiválasztása iskolakezdés előtt, hiszen gyermekünk egészsége is lehet a tét. Fontos, hogy  gerincét  az új táska kímélje, erős és könnyű legyen, ugyanakkor minden beleférjen. Sok szempontot kell figyelembe venni, ebben szeretnék most segítséget nyújtani.

Egyik legfontosabb szempont a hát és a vállpántok kialakítása. Az általunk forgalmazott összes iskolatáska anatómiai hátkialakítással rendelkezik, ami megfelelő illeszkedést biztosít gyermekünk hátához. Ennek a speciális kialakításnak köszönhetően csökken a gerinc és a vállak terhelése, gyermekünk testtartása nem fog romlani. Ezt a különleges hátkialakítást orvosok és gyógytornászok tesztelték számos gyermek részvételével. A vizsgálatok során egyértelműen megállapítást nyert, hogy a Belmil iskolatáskák anatómiailag és ortopédiailag is kiválóak.

Kisiskolásoknak célszerű merev falú iskolatáskát választani, amely lehetőleg egy csattal záródik, ezzel megkönnyítve mindennapjaikat az iskolában, hiszen annyi mindenre kell, hogy figyeljenek még.

Ezt a típusú táskát kinyitva a gyermek átlátja tanszereit, nem okoz neki gondot azok ki és bepakolása. Belül legyen osztott a táska, hogy uzsonnáját külön rekeszbe tehesse, kívül pedig legyenek zsebek hogy a kulacs, papír zsebkendő és egyéb apróságok is helyet kaphassanak.

Háta ergonómiailag formázott legyen. Légáteresztő szivacsozással legyen ellátva a hátrész és a vállpánt is, hogy meleg időben is kényelmes viseletet biztosítson.

Alján lehetőleg kemény műanyag talp legyen, ami védi a táskát a szennyeződésektől, növeli tartósságát és stabillá teszi ha azt a földre leteszik. Biztonság szempontjából igen hasznos, ha fényvisszaverőkkel  van a táska ellátva, így rosszabb látási viszonyok között is jól látható gyermekünk.

Legyen könnyű, hiszen lesz elég tankönyv amit cipelhetnek, ugyanakkor készüljön erős, vízálló anyagból. A mai jó minőségű iskolatáskák súlya 1 kg körüli, ezt mindig vegyük figyelembe vásárláskor.

Vásárláskor kérjünk tájékoztatást a táska tisztíthatóságáról. Léteznek már mosógépben mosható modellek, amit 30 fokon, kímélő programon, semleges mosószerrel moshatunk. Érdemes párnahuzatba húzva mosni, ezzel is védve a táska sarkait. Táskák műanyag talpát pedig egyszerűen nedves ruhával áttörölhetjük.

Remélem, tudtam segíteni, és megkönnyítettem a választást!

Bármi kérdése lenne szívesen segítek, keressen elérhetőségeink egyikén!

 

Üdvözlettel:

Kiss Katalin

Bőrkert Kft

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Az oldal tetejére