Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

Szállítási információk

Szállítás
Saját készlettel rendelkezünk! Minden termékünk raktáron, ezért a megrendelt termék 1-2 munkanapon belül átvehető!
Házhozszállítási díj Magyarországon területén belül 15000 Ft felett ingyenes, amennyiben nem éri el az említett összeget akkor 990 Ft a szállítási összeg.
GLS csomagpontra szállítás esetében a szállítási összeg: 790 Ft, amennyiben a rendelés értéke eléri a 15.000 Ft-ot abban az esetben INGYENES!
Szállítás fizetési módja lehet utánvétel, a rendelés végösszegét a futárnak fizeted meg készpénzben vagy kártyával. Illetve előreutalással bankszámlánkra. A szállítás napján értesítést kapsz a szállítás időpontjáról, ha esetleg az időpont nem megfelelő abban az esetben tudsz egyeztetni a futárral az esetleges lehetőségekről.
Házhozszállítási díj MPL futárszolgálattal 1990 Ft, amihez még 3000 Ft költség számolódik, ami a csomag postahivatalra történő eljuttatásának a költsége.
Szállítási idő MPL házhozszállítás választása esetén: 10-14 munkanap.
 
Üzleteinkben személyesen átveheted a megrendelt terméket, fizethet készpénzben, bankkártyával, vagy a következő utalvánnyal:
  • Ticket ajándék és iskolakezdési utalvány

             

Az oldal tetejére