Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

15.490 Ft
Menny.:db

Anekke Nature Imaginary, patentos-cipzáras női pénztárca

Kívánságlistára teszem
15.490 Ft

Anekke Nature Imaginary pénztárca mely 80%-ban újrahasznosításból származik. Mintázatát megkövesedett kagyló, szárnyak, sziklák, állatok lenyomatai ihlették miközben képzeletben a föld középpontja felé haladunk. Ezen kollekció termékei puha tapintásúak, domború, fényes díszítéssel. Közepes méretű pénztárca, külön cipzározható aprópénz tartó résszel. A nagyobb patentolható részében több hely van különböző kártyák számára, szám szerint 8 kártya számára, valamint pluszban 2 db ablakos kártyatartót is találunk benne, pl.: bérlet, belépő kártya, családi fotó stb. számára. Mintás bélése a pénztárca külsejéhez igazodik.  Csempész a hétköznapokba egy leheletnyi természetet és szerezd be még ma a kedvenc Anekke pénztárcádat!!

Cikkszám: 39779-912
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:db
Mindent raktárról szállítunk

Mindent raktárról szállítunk
1-2 munkanap alatt

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

A kollekciót színekben a vörös, fekete, fehér és szürke színek jellemzik és emlékeztetnek a környezet védelemre. Így egy Nature Anekke terméket mindenképpen szerezz be, mely minden nap emlékeztet arra milyen fontos is óvni azt.
Márka Anekke
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére