Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

16.490 Ft
Menny.:db

Anekke Core, patentos-cipzáras női pénztárca

Kívánságlistára teszem
16.490 Ft

Anekke Peace and Love női pénztárca. A kollekció ezen darabjait  a föld színek jellemzik, igyekszik visszaadni azt a fajta természet szeretetet, amit a hippik sugároztak mozgalmukkal. Két részre osztott, közepes méretű pénztárca. Egyik része cipzárral záródik, ide az aprópénzt tudjuk tenni, a tervezés során itt helyt kapott még egy apró cipzáros zseb, a rejtett tartalékoknak. Másik része a pénztárcának patenttal záródik, a papírpénzt és 8 db kártyát tudunk ebben a részben tárolni, valamint 2 db ablakos kártyahely is található benne, bérlet, fotók számára. Találunk a pénztárcában egy kivehető kártya tartót, mely egy nagy ablakos résszel rendelkezik, bérlet, belépő kártya stb. számára és négy darab kártyának is van még itt hely. Ha te is sok kártyával rendelkezel, akkor ezt a pénztárcát neked találták ki. Innovatív RFID védelemmel ellátott pénztárca, mely védi kártyáinkat az információ lopások illetve a jogosulatlan kártyahasználat ellen. Csodás fémes márkajelzések, aprólékos finom hímzések és a grafika teszik egyedivé.

Cikkszám: 39809-909
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:db
Mindent raktárról szállítunk

Mindent raktárról szállítunk
1-2 munkanap alatt

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

Anekke most elrepít a múltba, még pedig az 1960-as évekbe. A jellegzetes hippy mozgalom világába azon belül is Amerikába. A Peace and Love jelmondat köré épül a kollekció mintázata, az elmaradhatatlan virágok, a  természet szeretete, San Francisco nevezetességei jelennek meg a termékeken.
Márka Anekke
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére