Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

 

34.490 Ft
Menny.:db

Anekke Heartbeat, női bowling táska

Kívánságlistára teszem
34.490 Ft
Anekke Heartbeat bowlingtáska, mely a Dreamverse kollekcióhoz tartozik. A mintázaton Anekke látható fémes színű cérnával hímezve, sziluettként. Igazán elegáns kollekció. A két fakkos táska minden fakkja cipzáras. Itt kaptak helyet a táska belső zsebei, melyek közül a mobiltelefon tartó is megtalálható, valamint cipzáras zseb is az apró, de fontos dolgoknak. Hátsó és elő részen is cipzárral záródó zseb kapott helyt. Lecsatolható, kényelmes vállpántja mellett kézi fogóval is rendelkezik. A csodás fémes díszek, aprólékos finom hímzések és a kis függő dísz teszi egyedivé, utóbbi lecsatolható így kulcstartóként is használható.
Cikkszám: 39781-177
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Anekke
Menny.:db
Mindent raktárról szállítunk

Mindent raktárról szállítunk
1-2 munkanap alatt

Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás
15.000 Ft feletti rendelésnél

100% Garancia

100% Garancia
Ha nem tetszik, küldd vissza

Leírás és Paraméterek

Anekke ezúttal egy elképzeld világba hív bennünket, a Föld középpontjába, a képzeletünk szárnyán. Fantáziadús mintázatokkal, elképzelt lényekkel és sziklás mintázatokkal teli a Dreamverse kollekció.
100% minőség

100% Minőség
Csak eredeti termékek

Segítőkész ügyfélszolgálat

Segítőkész ügyfélszolgálat
Munkanapokon 8-18 óráig

Folyamatos akciók

Folyamatos akciók
Megújuló akcióinkkal várunk

Az oldal tetejére